Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του περιοδικού EducatioNext - Πρόσκληση κατάθεσης άρθρων για δημοσίευση, μετά από κρίση.

31 Ιουλίου 2021

Αξιότιμοι, -ες υποψήφιοι, -ες αρθρογράφοι:

Η επικαιροποιημένη Συντακτική Επιτροπή του διαδικτυακού εκπαιδευτικού περιοδικού «EducatioNext» (http://educationext.gr, ISSN: 2653-9403) απευθύνει πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς του κλάδου Π.Ε.70 (δασκάλων) για αποστολή άρθρων προς δημοσίευση (μετά από κρίση) μέχρι τις 31/12/2021. Τα άρθρα που θα επιλεγούν θα δημοσιευθούν στο τεύχος του Ιανουαρίου 2022.

Η θεματολογία των άρθρων θα αφορά τα γνωστικά αντικείμενα και την διδακτική μεθοδολογία των μαθημάτων που διδάσκονται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τα προγράμματα σπουδών και τις εξελίξεις (Όχι σε θέματα οργάνωσης-διοίκησης).

Ο α΄αρθρογράφος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον Υποψήφιος Διδάκτορας. Η υποβολή των άρθρων γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και το υπόδειγμα που θα βρείτε στον δικτυακό τόπο του περιοδικού.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 6ου ΤΕΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Μαστρογιάννης Αλέξιος (Δρ), Φελούκα Βασιλική (Δρ), Αμανατίδης Νικόλαος (Δρ), Μαρκαντώνης Χρήστος (Δρ), Σαρρής Δημήτριος (Δρ), Καντάς Κωνσταντίνος (Δρ), Μαρκαντώνη Στέλα (Υποψ. Διδάκτορας), Βαρρά Ευγενία (Μ.Εd.), Σιγάλα Ζαμπέτα (M.Ed.), Χαλκιοπούλου Παρασκευή (M.Ed.), Δημητροπούλου Αγλαΐα (M.Ed.)

Scroll to Top