Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του περιοδικού EducatioNext - Πρόσκληση κατάθεσης άρθρων για δημοσίευση, μετά από κρίση.

1 Μαρτίου 2023

Αξιότιμοι, -ες υποψήφιοι, -ες αρθρογράφοι:

Η επικαιροποιημένη Συντακτική Επιτροπή του διαδικτυακού εκπαιδευτικού περιοδικού «EducatioNext» (http://educationext.gr, ISSN: 2653-9403) απευθύνει πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο, για αποστολή άρθρων προς δημοσίευση (μετά από κρίση) μέχρι τις 30/4/2023. Τα άρθρα που θα επιλεγούν θα δημοσιευθούν στο 7ο τεύχος του περιοδικού, που θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο ως το τέλος του Μαΐου του 2023.

Η θεματολογία των άρθρων θα αφορά τα γνωστικά αντικείμενα και την διδακτική μεθοδολογία των μαθημάτων που διδάσκονται στην προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα προγράμματα σπουδών και τις εξελίξεις.

Ο α΄ αρθρογράφος θα πρέπει να κατέχει τουλάχιστον μεταπτυχιακό τίτλο (έστω κι εν εξελίξει). Η υποβολή των άρθρων γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και το υπόδειγμα που θα βρείτε στον δικτυακό τόπο του περιοδικού.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 7ου ΤΕΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
Αμανατίδης Νικόλαος (Dr), Βαρρά Ευγενία, Μαρκαντώνης Χρήστος (Dr), Μαστρογιάννης Αλέξιος (Dr), Μουλά Ευαγγελία (Dr), Παντίδου Γεωργία (Dr), Παπαναστασίου Ασπασία (Dr), Σαρρής Δημήτριος (Dr), Σιγάλα Ζαμπέτα (M.Ed.), Τύρου Ιωάννα (Dr), Φελούκα Βασιλική (Dr), Φρέντζου Μαίρη (M.A,), Χαλκιοπούλου Παρασκευή (M.Ed.)

Scroll to Top